Walking Baby – Hétvégi babakaland társasjáték

8.990 Ft

Micsoda öröm egy baba! A sok móka, nevetés és az első lépések. A kisgyerekek jönnek-mennek, pakolásznak és tombolnak, ezért sok figyelmet igényelnek. De ki fogja elvégezni a házimunkát, lefektetni a babát éjszakára, és ki fogja a babát pelenkázni?

Cikkszám: CG-WB01 Kategóriák: , ,

Leírás

A Walking Baby egy kooperatív társasjáték. A játék egy ökoháztartásban játszódik, így a pelenkázás színes mosható pelenkákkal történik. Egy hosszú hétvége áll rendelkezésetekre, hogy rendben tartsátok a szobákat, miközben a babát is boldoggá kell tennetek. Minden nap egy újabb kihívás, mert a babád mindig valami mást szeretne.

A Walking Baby-ben minden játékos egy-egy családtagot irányít: anyukát, apukát, nagymamát vagy nagypapát. A házban 8 szoba van, ahol mozoghatnak. Illetve persze ott van a baba, aki mindig akar valamit, és nagy rendetlenséget csinál a házban. A játék 3 napig tart, ez 12 fordulót jelent (napi váltások). Minden fordulóban új házimunka feladatok jelennek meg, és a babának minden kívánságát teljesítenetek kell, hogy boldog maradjon.

A játékosok akkor nyernek, ha a 3. nap estéjéig kitartanak. Ha azonban a baba sírni kezd, vagy a házimunka túlcsordul vesztettetek.

A játékosok egyszerre 2 kockával dobnak (a kezdő játékos a babakockával is dob). A dobás megmutatja az akciópontok számát, melyekkel a karaktert a szobák között mozgathatjátok, házimunkát végezhettek, pelenkát cserélhettek, a babakártyák igényeit teljesíthetitek, vagy felvidíthatjátok a babát. Tervezzétek meg akcióitokat, mert az este közeledtével egyre fáradtabbak lesztek. Ideje meginni egy kávét! Használjátok ki okosan, hogy legyen energiátok az éjszakai műszakhoz.

Képesek vagytok megbirkózni a legzűrösebb helyzettel is? Dolgozzatok együtt és tartsatok ki három napig, hogy győzzetek! A jutalom egy hétvégi wellnessfürdő!

A Walking Baby-ben két játékmódot próbálhattok ki: FAMILY és FROLIC.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba