Wakanda társasjáték (angol kiadás)

6.490 Ft

Minden száz hold elteltével a sziúk összegyűlnek, hogy megépítsék totemjeiket. Ezek a családjaik értékeit, becsületét és bátorságát szimbolizálják, így nem hagyhatjátok cserben törzseteket. A totemeknek varázslatosaknak kell lenniük!

1 készleten

Cikkszám: BLU904260 Kategória:

Leírás

A Wakanda egy könnyed, kétfős játék, melyben egy csipetnyi taktikát bevetve kell a legjobb totemeket megépítenetek törzsetek számára. Együtt építitek a faluk központjában az oszlopokat, de csak az egyik törzs dísze kerülhet a csúcsra.

A totemek több darabból állnak, melyeken különféle szimbólumok szerepelnek. Sasok, sátrak, tomahawkok. Ezek a játék végi pontozáskor játszanak szerepet. A totemjeid jelei után kapsz pontot, de minden falu csak egy típusú szimbólumot jutalmaz, így fontos a helyezkedés.

A szabályok nagyon egyszerűek. A köröd elején húznod kell a zsákból egy totemdarabot, majd ezután eldöntöd, hogy leraksz egy építőkövet valamelyik faluba, ahol a totem egyre magasabb lesz, vagy egy totemcsúcsot helyezel el, így megkaparintva a pontokat. A játék akkor ér véget, mikor mindkét fél megszerezte a három totemét.

A doboz tartalma
  • 1 húzózacskó
  • 8 falulapka
  • 21 fa totemdarab
  • 3-3 totemcsúcs a két játékosnak.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba