Templars’ Journey társasjáték

6.290 Ft

A Templars’ Journey egy közepesen összetett társasjáték, 3 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 1 óra. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a terület befolyásolás/irányítás, a munkás-elhelyezés és a vedd el mechanizmusokra.

3 készleten

Cikkszám: QG20111 Kategória:

Leírás

Templars’ Journey stratégiai játékban a játékosok lovagjaikat és templomos uraikat a jeruzsálemi keresztes hadjáratra készítik fel. A játékosok minden körben eldönthetik, melyik kártyát játsszák ki – biztosra is mehetnek, vagy kockáztathatnak több hasznot szerezzenek – ám ha az ellenfél is a jövedelmezőbb lépést választotta, akkor mindketten büntetést kapnak mert túl kapzsik voltak!

Minél ügyesebben találod ki az ellenfeled lépéseit, annál több hasznot szerezhetsz!

Minden alkalommal, amikor a játékosok a kártyájukat választják, játszhatnak akár biztonságos (de nem olyan érdekes) akciókat, akár jövedelmezőbb tevékenységeket – de ha az ellenfél ugyanazt a jövedelmezőbb tevékenységet választotta, akkor mindketten büntetést kapnak, mert túl kapzsi.

Minél jobban kitalálja ellenfelei döntéseit, annál több profitot fog elérni!

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba