Szélmalomharc társasjáték

3.990 Ft

A tűző naptól kótyagos lovag és hűséges fegyverhordozója hirtelen megpillant egy óriást… nem szélmalmot… Óriást! Szélmalmot! Roham! – ordítja a lovag. Ki fog győzni? Csak rajtad áll!

A spanyol lovagkorból ismert Don Quixote és Sancho Panza története elevenedik meg a játékban.

Cikkszám: CG-TAW01 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A Szélmalomharc egy kétszemélyes társasjáték, melyben a játékosok Don Quixote és Sancho Panza karaktereit irányítják. A figurák egymással szemben haladnak a pályán. A játékosok mozgás kártyák kijátszásával hol a lovagot, hol pedig a fegyverhordozót léptetik.

Egy kör addig tart, amíg a két figura össze nem találkozik az úton. Minden kör végén az egyik játékos megszerzi a legfölső szélmalom/óriás kártyát, melyen a kártya győzelmi pont értéke is fel van tüntetve. Kétféle módon lehet megnyerni a játékot: A játék végén több ponttal rendelkező játékos nyer, vagy az a játékos, akinek maradtak ép lándzsái. Ha egy játékos eltöri az összes lándzsáját, azonnal veszít. Lándzsa akkor törik, ha a játékos az óriás oldalával szerez meg egy kártyát.

A játéknak négy összetettségi foka van, amelytől komolyabb játékosoknak is kihívás lesz ez a ránézésre egyszerű családi társasjáték.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba