Sunrise City – Nights! kiegészítő

2.990 Ft

Sunrise City: Éjszakák! , az első teljes kiegészítő ehhez a sokak által kedvelt játékhoz. Isaias Vallejo, a tervező arra törekedett, hogy egy kis éjszakai életet és kaszinó ízt vigyen az alapjátékba, és néhány szórakoztató mechanikát adjon a sokak által „New Classic” társasjátéknak.

1 készleten

Cikkszám: GS75715 Kategória:

Leírás

A Sunrise City: Nights! kiegészítő még többet kínál abból, amit a alapjátékban a legjobban szeretsz. A 16 új Szerepkártya több testreszabható játékosképességet és több lehetőséget nyújt a szabályok előnyödre fordítása érdekében.

Az Nights! bevezet két új játékrendszert, hogy fokozza a játékélményt és kaszinó-hangulatot kölcsönözzön városépítő kalandodnak.

Minden játékos öt különleges Egy-Zónás Épület (EZE) Csempével kezdi a játékot, amelyeket a játék folyamán játszhatnak ki. Úgy működnek, mint bármely más Épület Csempe, de méretük lehetővé teszi, hogy kitöltse az elszigetelt zónákat, vagy szépen illeszkedjen egy növekvő felhőkarcoló szélén. Az EZE-k új pontozási módszereket is kínálnak a város jelenlegi konfigurációján alapulva, így hatásuk a pontszámodra és a városra is minden egyes alkalommal más lesz, amikor lejátszódnak. A Szerencse Kocka egy hatoldalú kocka, amin négy oldalon piros, zöld, kék és sárga színek vannak, míg két oldalon lila. Bizonyos Szerepkártyák és új Épület Csempék használják a Szerencse Kockát, hogy kaszinó-hangulatot teremtsenek valószínűség-alapú jutalmakkal.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba