Sewer Pirats társasjáték (angol kiadás)

6.990 Ft

Mélyen a pazarló emberek világa alatt egy másik, még feltérképezetlen világ fekszik, amely nem vesz tudomást a felszíni lakosokról. Csak a fenti világ legbátrabb teremtményei ereszkednek le a földalatti rejtélyekbe, és szállnak fel a legendás csatornafregattok egyikére, hogy kihívják a sorsot, és felbecsülhetetlen kincseket halmozzanak fel.

1 készleten

Cikkszám: HE100039 Kategória:

Leírás

A Sewer Piratsben, mélyen a föld alatt, kupolás barlangok, szűk alagutak és csöves átjárók labirintusában rágcsálók, rovarok és más élősködők vegyes csoportja hajózik bizarr hajókon az emberi szemét alattomos vizein, eldobott zsákmányt keresve. Annak érdekében, hogy a legjobb zsákmányt szerezzék meg az elhagyott roncsok közül, a játékosoknak gondosan ki kell használniuk a legénységük patkányainak, csótányainak, menyétjeinek és más élőlényeinek egyedi képességeit. Ne érd be kevesebbel, mint a maradék gyorskaja és a kidobott játékok. Menj a célodért, hogy igazi legendává válj a csatornai kalózok között.

A játékosok megtévesztésben és taktikában versenyeznek, hogy a három kalózfregatt fedélzetén a legjobb pozíciókat töltsék be. Egy kalóz rangja határozza meg a várható zsákmányból való részesedését – de még a legjobb legénység sem ér semmit a talizmánok nélkül. A három fregatt mindegyikének megvan a maga különleges fétise, és egyetlen kalóz sem merészkedik a fedélzetre a hozzá illő talizmán nélkül, mert rettenetes csapásoktól tart.

A Sewer Pirats három nehézségi szintet, valamint harminc részletes kalózfigurát, húsz Color-Click™ bázist, és gazdag választékot tartalmaz játéktáblákból, zsetonokból és kártyákból. Az induló szabályok segítségével gyorsan belevághatsz a játékba, a legénységi tagok árverési változata pedig növeli a stratégiai mélységet és a könnyed akciót.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba