Seikoku No Lemuria társasjáték (angol kiadás)

6.490 Ft

Gondosan használd a munkásokat és az erőforrásokat, hogy megszerezd az irányítást az időmanipuláló oltár felett.

Elfogyott

Cikkszám: TTT2012 Kategória:

Leírás

Lemuria egy ősi város, amely a mára már elfeledett idővezérlő technológiával működik. A csillagokból származó, a csillagoltáron keresztül becsatornázott erő segítségével a lakosok képesek voltak irányítani az időt, és a sokoldalú „materia” nyersanyagot bármivé átalakítani, amivé csak akarták. Te vagy Lemuria egyik városépítője, és az oltár feletti uralomért kell harcolnod, néha másokkal együttműködve és erőforrásaidat felhasználva az ősi város továbbfejlesztésére – és erre mindössze egy év áll rendelkezésedre.

A Lemuria – amely eredetileg 星刻のレムリア, azaz „The Star Kingdom Lemuria” néven jelent meg – alapvetően egy munkáselhelyező, nyersanyagkezelő és területirányító játék. A játékosok elsősorban kétféle munkástípus nyersanyagokká alakításával próbálnak pontokat szerezni, majd ezeket a nyersanyagokat épületek vásárlására használják fel. Pontokat lehet szerezni speciális kártyák használatával és épületekkel való kombinálásával is.

A játék Lemúria egy teljes életévét szimulálja, a tizenkét forduló mindegyike egy-egy hónapot képvisel, a 4., 8. és 12. fordulóban pedig aratással. A játékosnak a sorában vagy (1) munkásokat kell elhelyeznie, hogy „bevethesse” az anyagát, vagy (2) nyersanyagokat kell betakarítania a korábbi elhelyezések eredményeként. A játékosok dönthetnek úgy is, hogy a felhalmozott nyersanyagokat épületek vásárlására, a felhalmozott élelmet a polgárok „alkalmazására” (speciális kártyák használata), vagy aranyat költenek extra akciók végrehajtására. A polgárok épületekben lakhatnak, ami az aratás során extra pontokat ad.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba