Pappy Winchester társasjáték

8.490 Ft

Pappy Winchester, a csalók királya feldobta a talpát. És mivel mindenki tudja, hogy mocskosul gazdag volt, ti, mint a családja tagjai, a legnagyobbat akarjátok kiharapni az örökségből. Pappy egyetlen kívánsága az volt, hogy az összes pénz a családon belül maradjon, ezt leszámítva viszont, egymásra licitálva már ti döntitek el, hogy kinek mi jut az örökségéből.

1 készleten

Cikkszám: BLU34800 Kategória:

Leírás

A játék alapja az örökség megszerzése, amit a családtagok között osztanak fel. A játékosok egy szereplőt alakítanak, akiknek a feladata, hogy minél több pénzt szerezzenek meg az örökségből. Azonban nem mindenki azonos esélyekkel indul, hiszen a játék elején minden játékos kap egy kártyát, amely meghatározza az induló pénzösszegét és az ingatlanjait.

A játék során a játékosok ingatlanokat vásárolnak és eladnak, licitálnak, csalnak és csalnak ellen. A játék végén pedig az örökség megszerzése a cél, azaz a játékosoknak az utolsó körben kell összeszedniük az összes pénzt.

A Pappy Winchester társasjáték számos díjat nyert már el, többek között a Year of the Game és az Origins Awards díjait is. A játék kiváló ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy akár munkatársaknak is.

Ha szereted a stratégiai és izgalmas társasjátékokat, akkor a Pappy Winchester társasjáték a Te játékod! Szerezz örökséget, légy a csalók királya és nyerj a családtagjaidtól!

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba