Mythe társasjáték (angol kiadás)

3.990 Ft

Mythe békés királyságát váratlanul megtámadta a gonosz vörös sárkány és szörnyeteg társai! A vörös sárkány elvitte az arany Szent Sajtot, a királyság jólétének és egységének jelképét, és a királyság sorsa most veszélybe került. Mythe bátor ifjú hőseinek most kétségbeesett útra kell indulniuk a sárkány várába, hogy visszaszerezzék a Szent Sajtot!

1 készleten

Cikkszám: LDR1612000 Kategória:

Leírás

A játékosoknak a Mythe-ben egérhősökként a vörös sárkány várába kell eljutniuk, ahol egyiküknek le kell győznie a gonosz teremtményt, és vissza kell szereznie a Szent Sajtot. Az a játékos, akinek ez sikerül, megnyeri a játékot! Ahhoz, hogy előrehaladjanak az úton, a játékosoknak egymás után kártyákat kell húzniuk a többi játékos kezéből. Amikor egy játékos úgy dönt, hogy elég kártyát vett el, dönthet úgy, hogy a játéktáblán továbblép a hősével. Ha azonban egy játékos akadálykártyát húz, akkor a hősnek meg kell állnia, és el kell intéznie a bajt, nem mozoghat tovább abban a körben.

Amikor egy játékos befejezi a körét (akár haladt előre, akár nem), akkor bármelyik kártyáját újra szétoszthatja a többi játékos között. A játék megnyeréséhez a hősnek rendelkeznie kell a legendás kártyák egyikével – Pajzs, Kard vagy Tündér -, majd a Sárkány mezőjére kell lépnie, hogy legyőzze őt és megmentse a Szent Sajtot.

Az eredeti kiadásban – melynek neve マイス, ami japánul „egereket” jelent – az egérhősök egy hercegnőt próbáltak megmenteni a sárkánytól.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba