Mexikói párbaj kártyajáték

4.490 Ft

A Mexikói párbaj egy egyszerű és gyors kártyajáték, mely abban tér el a többi kártyajátéktól, hogy a kisebb lapok értékesebbek, mint a magasabb lapok – de csak addig a pillanatig, amíg pisztolypárbajra nem kerül sor!

1 készleten

Cikkszám: VGBND467074 Kategória:

Leírás

A Mexikói párbaj kártyajáték egy izgalmas és fordulatos társasjáték, amelyben a játékosok a vadnyugaton játszva kell, hogy szembenézzenek a Fekete Skorpió bandával. A cél az, hogy minél több banditát juttassanak rács mögé, miközben pontokat gyűjtenek. A játék 7 fordulóból áll, amelyek során a játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő pillanatot, hogy pisztolypárbajt indítsanak egymás ellen vagy akár a seriff ellen is.

A játékban az alacsonyabb számozású lapok gyakran érnek többet, mint a magasabbak, így a játékosoknak jól kell mérlegelniük, hogy melyik lapot helyezik le. A pisztolypárbajok kihívásai pedig tovább fokozzák az izgalmakat. Az egyetlen játékos, aki talpon marad a párbaj után, több ütést fog elvinni, ami különösen előnyös lehet.

A Mexikói párbaj kártyajáték 2-6 játékos számára alkalmas és ajánlott 10 éves kortól. A játék körülbelül 30 percig tart, ami tökéletes időtartam egy gyors és szórakoztató játékhoz. A játék már több díjat is nyert, így biztos lehetsz benne, hogy egy igazán minőségi és izgalmas játékra számíthatsz.

Ha szereted a western filmeket és a vadnyugati témákat, akkor a Mexikói párbaj kártyajáték garantáltan elnyeri majd a tetszésedet. Az izgalmas fordulatokkal teli játék még a legnagyobb játékmestereknek is kihívást jelenthet. Ne habozz tovább, szerezd be te is a Mexikói párbaj kártyajátékot, és élvezd a vadnyugat izgalmait otthonodban!

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba