Maharani társasjáték

15.900 Ft

Bújj egy építész bőrébe és segíts a királynak befejezni a Taj Mahal építését. Feladatod a belső dekorálása szebbnél-szebb mozaikokkal. A mozaikdarabok egy tárcsa segítségével kerülnek játékba, így a palota különböző pontjaira fogod tudni lehelyezni a mozaikokat. Ha elkészül a dekorálás, a legügyesebb építész lesz a nyertes.

Elfogyott

Cikkszám: QG60913 Kategória:

Leírás

A Maharani társasjátékban egy-egy építész bőrébe bújunk – a feladatunk a Taj Mahal (Tádzs Mahal) befejezése, melyet Sáh Dzsahán mogul sah építtetett 1631-ben, gyermekszülésben elhunyt szeretett felesége, Mumtáz Mahal emlékére. A játék a sztenderd pontgyűjtős sémára épül. Amikor ránk kerül a sor a játéktér közepére véletlenszerűen sorsolt négy lapkából (mozaikból) kell kivennünk egyet és beépíteni a palotába. A mozaikok után pontot kapunk, illetve betehetjük egy munkásunkat ábrázoló figuránkat a játéktérre.

A dolog persze nem ilyen egyszerű.

Először is a behelyezett lapkának illeszkednie kell a játéktáblán található kis barna pöttyökhöz. Másrészt attól függően, hogy milyen színű lapkát teszünk le és a rajta található nyíl merre mutat extra pontokat zsebelhetünk be. Eközben a játéktábla közepén található kis kerék, amire a négy lapkát tettük folyamatosan forog, így változik az is, hogy a játéktábla mely negyedében építkezhetünk. A játéktábla egyes negyedeinek kiértékelése külön történik, ha egyet befejeztünk akkor pontozunk és a játék már csak három negyeddel folytatódik. Így megy ez addig, amíg mind a négy negyedet befejeztük. A legtöbb pontot szerző játékos nyer. A Maharani egy logikai játék, a szabályok viszonylag egyszerűek, de sokat lehet benne gondolkodni.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba