Loot Island társasjáték

9.990 Ft

1640-ben szörnyű átok sújtott egy szigetet az Indiai-óceánon. A sötét mágia mindenkit megront, aki csak a sziget közelébe merészkedik. Épp ezért ideális hely a kalózok kincsének elrejtésére.

1902-ben, évszázadokkal később néhány kincskereső különös térképrészletekre bukkan, amely a kalózok kincséhez vezetheti őket. Ezeket a kincskeresőket alakítják a játékosok, akiknek eleinte együtt kell működniük egymással, míg összeállítják a térképet, de a kincs végül csak egyiküké lehet… elvégre kalózokról van szó!

1 készleten

Cikkszám: PS714719 Kategória:

Leírás

A Loot Island játékban a játékosok térképkártyákat játszanak a sziget kikötőibe, azon igyekezve, hogy elegendő térképdarabot illesszenek össze a kincsek megtalálásához. Minden kör végén felfedezés történik, és ha valamelyik kikötőben találnak zsákmányt, a játékosok között első elv alapján osztják szét a kincseket.

A kincsek csak akkor kerülnek szétosztásra, ha elegendő térképkártyát játszottak a kikötőben, tehát általában több játékosnak is hozzá kell járulnia a zsákmány megtalálásához. Ekkor együtt kell működni a többi kincsvadász társával annak érdekében, hogy összerakják a térképet, ugyanakkor könyörtelen versengés zajlik közöttük a zsákmány legnagyobb részének megszerzéséért. Hiszen ez kalózkincs, arrr!

Van-e megfelelő térképdarabod? Van-e a többi játékosnak olyan darabja, ami segít neked az útvonal megtalálásában a kincsekhez? És… sikerül-e megszabadulni az átoktól?

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba