KUMO Hogosha társasjáték

8.990 Ft

Réges-régen az istenek úgy döntöttek, hogy átadják a Földet az emberiségnek, és visszavonultak a Mennyekbe. Felhőtemplomot emeltek, amely szimbolikus határ a két világ között, és ahol az Egyensúly Kövét őrzik.

1 készleten

Cikkszám: GAM34693 Kategória:

Leírás

Rajtad a sor, hogy folytasd legendát, és szállj szembe a legendás harcosokkal. Mássz be az Arénába, urald a folyamatosan változó környezetet, és vidd be az Egyensúly Kövét ellenfeled táborába, hogy Kumo Hogosha legyél!

Ebben a játékban a játékosok különféle mozdulatokat hajthatnak végre:

 • Megragadás: Az aktív Kumotori megragadhat és mozgathat egy másik Kumotorit (ellenfelet vagy szövetségest) egy lapkát függőlegesen vagy vízszintesen.
 • Dobás: Az aktív Kumotori dobhat egy másik Kumotorit (ellenfelet vagy szövetségest) egy lapkát függőlegesen vagy vízszintesen.
 • Futás: Az aktív Kumotori az eredeti helyzetéből a szomszédos lapkákra mozoghat függőlegesen vagy vízszintesen.
 • Ugrás: Az aktív Kumotori átugorhat egy vagy több szomszédos Kumotori felett (nem átlósan) és/vagy az Egyensúly Kövén, hogy a következő szabad lapkához érjen.
 • Blokkolás: Az aktív Kumotori ráülhet a szomszédos (nem átlósan elhelyezett) ellenfélre, hogy blokkolja őt. Nem blokkolhatsz olyan Kumotorit, aki az Egyensúly Kövét körülvevő nyolc lapka egyikén van. A következő körben az aktív blokkoló játékos végrehajt egy akciót az ellenfél Kumotori blokkolásának feloldására, és egy szomszédos lapkára lép (nem átlósan).
 • Kumo: A Kumo az egyetlen akció, amely megmozgatja az egyensúly kövét. Ezzel a művelettel csak 1 lapkát mozgathatsz. Az Egyensúly Kövének mozgatásához két Kumotorinak kell lennie egymás mellett, a Kumo-rajzzal felfelé, és az Egyensúly Köve mellett.

Játékbemutató

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba