Claim: Reinforcements – Magic Pocket kiegészítő

3.290 Ft

Egyre több és több frakció küzd a trónért. Varázslók, Druidák, de még az Alakváltók is részt vesznek a trónért folyó harcban. Mostantól kezdve azonban a frakciók használhatnak különleges varázstárgyakat is.

2 készleten

Cikkszám: WGG2038-01 Kategória:

Leírás

A CLAIM megvásárolható már fémdobozos, pocket formátumban is! Ráadásul küldünk hozzá magyar szabályt is.

A CLAIM Erősítés – Mágia egy gyors, mindössze 15-20 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, amely kiegészítő pakli, önmagában nem játszható, szükséges hozzá a CLAIM vagy a CLAIM 2. Új frakciók kapcsolódnak be a játékba, őket is meg kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Varázslók, Druidák, Alakváltók és 18 különféle varázstárgyat is játékba kerül… és mindez kedves, humoros grafikával!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba