A Thief’s fortune társasjáték

12.990 Ft

Nabbarah: Egy város tele csodákkal és mesékkel, melyek elmesélésre várnak – egy ragyogó ékkő a sivatag közepén.

1 készleten

Cikkszám: GAM36365 Kategória:

Leírás

Te egy tolvaj vagy, mindig kémleled a következő célpontot, amit megtámadhatsz. Úgy döntesz, hogy besurransz a Királyi Palotába, betörsz a kincstárba, és megkeresed a ott rejtőző mitikus kincseket. Az aranyhalom, az smaragdok és a drágakövek között rábukkansz egy ládikóra, amelyben egy rejtélyes homokóra található. Amint megérinted, misztikus energiával telítődsz, és rájössz az igazi erejére: most képes vagy a jövődbe vetett pillantásokat látni. Különböző cselekvési lehetőségekkel különböző utak tárulnak eléd, lehetővé téve, hogy alakítsd a jövődet, ahogyan te szeretnéd. Sajnálatos módon most mindenki a palotában üldöz téged…

A Thief’s Fortune egy kártyajáték 1-4 játékos számára, ahol minden játékos egy karakter különböző lehetséges jövőjét képviseli. Különböző helyszíneket látogatva, a helyi karakterekkel való interakcióval és bizonyos események megtörténtének biztosításával próbálod megtalálni az utat, amely messze vezet téged a veszélytől.

Részletesebben elmondva, minden játékosnak három területe van előttük: múlt, jelen és jövő. Az öt kör alatt a játékosok helyszín-, esemény- és karakterkártyákat választanak, hozzáadva azokat személyes „jövő” területükhöz az ezeken a kártyákon lévő erőforrásokkal. A játékosok kinyerik az erőforrásokat ezekről a kártyákról, és amikor azok üresek lesznek, a kártyák átkerülnek a játékos „jelenébe”, ezt követően a játékos aktiválhatja ezeknek a kártyáknak a képességeit, hogy megszerezze a játék megnyeréséhez szükséges szerencse pontokat.

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba