15 kalóz társasjáték

7.490 Ft

Zavargások törnek ki a kapitány ígéretei ellenére. Hiszen hiába, ha kincs még semmi. Nyomozzatok és találjátok kinek mi a célja, állítsátok meg a lázadást a 15 Kalóz társasjátékban!

Igazi pörgős társasjáték, amely próbára teszi, hogy milyen jól tudsz blöffölni. Készen állsz?

1 készleten

Cikkszám: 19113 Kategóriák: ,

Leírás

A 15 kalóz játék során egy csapat veszélyes vén tengeri medve harcol egymással egy tengeri hajó irányításáért, és a hajó kincstáráért. Ki fog végül győzni? A bátor kapitány és hűséges társai, vagy a lázadók?

A 15 kalóz egy fondorlatos játék, amely során a játékosok titokban hajtják végre szerepüket, míg a kapitány kezében tartja a hajó irányítását az őrei és a hűséges matrózai segítségével. A játék alatt mindegyik játékos megpróbálja megvesztegetni azokat a matrózokat, akik még nem állnak egyik oldalon sem. Minden matróz sajátos képességgel rendelkezik, amelyet a játékos, aki megvesztegeti őket az asztalon lévő kártyák megváltoztatására tud használni.

Ha már az összes arany elfogyott, néhány kalóz párbajban halhat meg. Ezután az a csapat, amelyiknek több győzelmi pontja van átveszi az irányítást a hajó fejett, mindenki másra pedig a palló vár, alatta pedig a cápák a vízben…

Játékbemutató

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba