Te is imádod a társasjátékokat? Jó helyen jársz!

Nem vagy egyedül, mi is szenvedélyesen szeretjük kibontani a fóliázott dobozt, kinyomkodni az alkatrészeket, megcsodálni a grafikát és átélni, ahogy a játék hangulata magával ragad!

Üdv, Hihiux vagyok. Engedd meg, hogy tegeződjünk!

Úgy véljük, hogy a játékok világába ezzel a baráti és közvetlenebb hangnemmel sokkal könnyebb belemerülni. (Természetesen, ha magázódó levelet kapunk, tiszteletben tartjuk, és mi is így folytatjuk.)

Ha még nem vagy jártas a társasjátékok terén,

akkor még jobban örülünk, hogy itt vagy. Csapatunk segítségedre lesz, hogy elindulj, és a számodra legnagyobb élményt nyújtó társasjátékokkal ismerkedhess meg.

Most pedig hadd mutassam be Neked a lelkes Csapatot!

 

KARCAGI PÉTER

Péter már gyermekkorában is szeretett tervezni, fejleszteni. Mérnöki gondolkodása és a társasjátékok iránti vonzalma szinte egyenes utat jelölt ki számára, hogy megalapítsa saját cégét, mely társasjátékok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Célja megismertetni minél több emberrel azokat a játékokat, melyek valódi élményt nyújtanak és összehozzák az embereket.

ügyvezető tulajdonos, Cogitate Games Kft.

KARCAGI ENIKŐ

Enikő, a cég másik alapítója és stabil háttere. Szeret alkotni és rendet tartani a környezetében, ami a napi működést nagyban segíti. Ő intéz számos beszerzést és részt vesz rendezvények előkészítésében is. Péter feleségeként most elsősorban gyermekeik nevelgetése tölti ki maradék idejét.

ügyvezető tulajdonos, Cogitate Games Kft.

CSOMOR ADRIENN

Adrienn végzős közgazdász a Pannon Egyetemen. Szeret társasjátékozni és rendszeresen vesz részt társasjáték rendezvényeken. A kezdetektől segít az oldal feltöltésében, karbantartásában és tesztelésében is.

beszerzés és ügyfélszolgálati munkatárs, Cogitate Games Kft.