Gyere be üzletünkbe, válaszd ki a neked tetsző játékot és próbáld ki otthon, mielőtt megvennéd.

A kölcsönzésre csak személyesen van lehetőség üzletünkben: Veszprém Szűcs utca 10. Minden 16. életévét betöltő személy kölcsönözhet játékot!

MIT LEHET KIKÖLCSÖNÖZNI?

Legacy típusú, egyszer játszható és a kiegészítő játékokon kívül minden játékot haza lehet vinni kipróbálni, ami elérhető az üzletünkben.

Ha egy játékból van bontott és bontatlan példány is, akkor elsődlegesen a bontott játék kikölcsönzésére van lehetőség. Abban az esetben, ha a bontott példány kikölcsönzés alatt van, akkor várni kell amíg visszahozzák, elő kell jegyezni.

 

KÖLCSÖNZÉS DÍJA

A kölcsönzés díja a játékon feltüntetett ár 10%-a. A játék árát nálunk kell hagynod letétbe (kaució). Kauciót fizetni csak készpénzzel lehet!

Ez alól kivételt képeznek a WoodesticTM játékok. Lásd lejjebb.

 

KÖLCSÖNZÉS IDŐTARTAMA ÉS HOSSZABÍTÁS

A kölcsönzés egy hétre (7 naptári napra) szól. Van lehetőség hosszabbításra is, amennyiben a kölcsönzés lejárta előtt e-mailben ([email protected]) hosszabbítási igényedet jelzed és a kölcsönzés ideje alatt más nem jegyezte elő a játékot.

Mindenképp meg kell várni munkatársaink válaszát, hogy lehetséges-e a játék hosszabbítása.

Minden megkezdett hétre újra felszámoljuk a kölcsönzési díjat.

Ha munkaszüneti napra esne a lejárat ideje, akkor az a következő nyitvatartási napra tolódik.

 

ELŐJEGYZÉS

Előjegyezni csak e-mailben, illetve személyesen lehet. Ha egy előjegyzett játékot valaki mégis megvásárol és a játék beszerzése időt vesz igénybe vagy már nem beszerezhető, akkor felvesszük veled a kapcsolatot.

Előfordulhat, hogy egy előjegyzett játékot nem fogunk tudni kiadni kölcsönzésre.

 

KÖLCSÖNZÖTT JÁTÉK MEGVÁSÁRLÁSA

 • Nem hozod vissza
 • A kikölcsönzött játékod meg is tarthatod. Ilyenkor elég csak e-mailt írnod, hogy megtartanád a játékot. Ilyen egyszerű, hiszen a játékot már „kifizetted” letétbe.

 • Visszahozod
 • Ha megtetszett a játék, de bontatlan példányt szeretnél vásárolni belőle, akkor eltekintünk a kölcsönzés díjától. Vedd meg a kiszemelt, kipróbált játékot rizikó nélkül.

  Ha a játék éppen nincsen raktáron, de belátható időn belül megérkezik hozzánk (max. 2 hét), akkor a kölcsönzés díját ki kell fizetned, és amikor beérkezik hozzánk a játék, akkor fizetéskor levonjuk a kölcsönzés díját. Erre csak akkor van lehetőség, ha a játék visszahozatalkor rögzítettük a rendelésed.

  Ha egy idegennyelvű játékot kölcsönöztél, de egy magyar nyelvű példányt szeretnél vásárolni, abban az esetben tudunk eltekinteni a kölcsönzés díjától, ha a játék nyelvfüggetlen és tudunk magyar nyelvű példánnyal szolgálni, vagy már csak magyar nyelvű játékot tudunk eladni.

   

  SÉRÜLT A JÁTÉK

  Amikor visszahozol egy játékot, mi átnézzük a játék komponenseit és felmérjük az állapotát.

  Ha egy olyan alkatrésze hiányzik, ami nélkül a játék játszhatatlanná válik vagy drasztikusan megrongálódnak az alkatrészek és/vagy a játék doboza (rágásnyomok, törés, szakadás, egyéb), akkor a játékot megvásároltnak tekintjük és nem áll módunkban a letéti díj visszaszolgáltatása.

  Ha a játék csak minimálisan sérült, vagy a játék szempontjából nem meghatározó alkatrész hiányzik, akkor a kölcsönzési díjon felül levonjuk a letét 20%-át is.

   

  WOODESTICTM JÁTÉKOK KÖLCSÖNZÉSE

  kaució Kölcsönzés díja
  Crokinole mini: 30.000 Ft 3.000 Ft
  Crokinole verseny: 50.000 Ft 5.000 Ft
  Pitrush: 30.000 Ft 3.000 Ft
  Carrom: 50.000 Ft 5.000 Ft
  Sling: 10.000 Ft 1.000 Ft

   

  A kölcsönzés egy hétre (7 naptári napra) szól. Van lehetőség hosszabbításra is, akár csak a többi társasjáték esetén

  A WoodesticTM termékek megtartására nincs lehetőség!

  Visszahozatalkor azonnal ellenőrizzük a játékok állapotát. Ha a játékon nem rendeltetésszerű használatból származó hibákat találunk, akkor a kaució 30%-át ellenértékként felszámoljuk.

   

  A kikölcsönzött játék(ok)ért a kölcsönzés kezdetétől a visszahozatalig a kölcsönző teljes felelősséget vállal.

  Azáltal, hogy kikölcsönzöl egy játékot vállalod azt is, hogy nem kevered össze egy kiegészítő játékkal sem.