Jogi nyilatkozat

A www.tarsasjatekvilag.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Cogitate Games Ltd.
Ménes utca 6.
Szolnok H-5008 MAGYARORSZÁG
hello@tarsasjatekvilag.hu

A www.tarsasjatekvilag.hu minden tartalma (beleértve, de nem kizárólagosan a képeket, videókat, cikkeket, grafikai elemeket, írott szöveget) szerzői jogvédelem alatt áll és kizárólag a Cogitate Games Kft. tulajdonát képezi. – a továbbiakban Tulajdonos. Az Európai Unió szerzői jogi törvényeivel összhangban a weboldal bármely részének felhasználása csak a szerzői jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges. A Tulajdonosnak jogában áll az engedélyt indoklás nélkül visszavonni.

A woodestic.hu látogatója a weboldalon való böngészéssel elfogadja a következő szabályokat: a weboldal tartalma csak személyes használatra menthető vagy nyomtatható ki, tilos a tartalom másolása, közzététele vagy módosítása bármilyen kereskedelmi célú felhasználás céljából.

A www.tarsasjatekvilag.hu bármely tartalmának jogosulatlan felhasználása esetén – beleértve, de nem kizárólagosan a forrás megjelölése nélküli másolást külső weboldalra vagy a nyomtatott médiában való közzétételt – a következő licencdíjakat kell fizetni:

Kép: 70.000 Ft./nap/darab
Grafikai elem: 70.000 Ft./nap/darab
Szöveg: 70.000 Ft./nap/mondat

A bizonyítottan azonos vagy lényegében hasonló (átdolgozott, csonkított stb.) engedély nélküli másolás a fent felsorolt díjakra vonatkozó fizetési kötelezettséget von maga után. A szerzői jog megsértésének bizonyítására közjegyzői tanúsítványt használnak.

A www.tarsasjatekvilag.hu weboldal tartalmának linkként történő elhelyezése a woodestic.hu-ra mutató linkek esetében a tartalom tisztességes felhasználásának minősül, ha a forrás egyértelműen meg van jelölve, és ez nem jelent kárt a weboldal hírnevének. Több közösségi oldal (pl. Facebook, Google+, Twitter, Pinterest stb.) megosztási funkciói is engedélyezettek.

Adatbázis hosting szolgáltatás:
Tárhelypark Kft.
www.tarhelypark.hu
+36 1 700 4140
info@tarhelypark.hu

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba