1. Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás 999 Ft bárhová Magyarországon, csomag mérettől függetlenül!
Ha a rendelésed meghaladja az 50 ezer forintot, a szállítás ingyenes és még egy ajándék társasjátékot kapsz a csomagba. Hogy melyiket? Az legyen meglepetés. 😉

A rendelésedet, egyeztetés után, személyesen is átveheted Veszprémben a Szűcs u. 10 szám alatt.

Mindkét esetben fizethetsz készpénzben, a helyszínen vagy a csomag átvételekor ill. választhatsz előreutalásos fizetést is!

 

2. Hogyan és mennyi idő alatt jut el hozzám a csomag?

Rendelésedet futárszolgálat viszi házhoz, ígéretük szerint 1 munkanapos szállítási idővel. Mi is ezt tapasztaltuk a Magyarországi címeknél.
Előfordulhat azonban, hogy a rendelés összeállítása 1-2 napot igénybe vesz, ezért türelmedet kérjük! Raktárról általában 2-3 munkanap alatt szoktak csomagjaink megérkezni a megrendelőkhöz.

Mi van, ha nem talál otthon a futár?  Aggodalomra semmi ok, a futárok talpraesett srácok, telefonálni szoktak, ha probléma adódik a kézbesítéssel. Ezért fontos, hogy olyan mobilszámot adj meg, amin elérhetnek. Ráadásul két kézbesítési kísérlet kötelező nekik.

 

3. Hogyan fizethetek?

Fizetés banki előreutalással

Nem titok, nekünk ez a legkényelmesebb, ezért ha így fizetsz ajándékot választhatsz a rendelésed mellé! Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük, ezért, ha nem kapnád meg, ellenőrizd a leveleződ  spam könyvtárát és ha ott sem találod, írj nekünk!
A csomagodat az összeg beérkezése után, a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárnak.

Fizetés utánvéttel, személyesen a futárnak

Ez nem újdonság, csak a szokásos utánvétes fizetési mód. A rendelés után nincs több teendőd, mint előkészíteni készpénzben a vételárat, és amikor kopogtat a futár, elcseréled a nála lévő csomagra.

Fizetés készpénzben, személyes átvétel (Veszprém)

Ha az elküldött rendelésedet személyes átvétellel kéred, egyeztetni fogunk egy időpontot.
Az átvétel helyszíne: Veszprém, Szűcs u. 10.