Claim Pocket
társasjáték
kompetitív

Játékos: 2 fő
Korosztály: 10+
Játékidő: 25 perc

Összetettség: Nagyon egyszerű
Nyelvfüggőség: Nyelvfüggetlen
Kiadók: Game Factory
Kiadás nyelve: angol
Játékszabály nyelve: magyar, angol
Játék stílusa: trükk elvivős
Tematika: fantasy
Kivitel: kártya

Állapot:

2390 Ft
előrendelhető
Kosárba rakom

Játékleírás

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel lefelé…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a jó játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

  • 2 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 25 perc játékidő

Ez a kiegészítő tartalmazza a Szellemek bővítést!


A játék BGG oldala