Te is imádod a társasjátékokat? Jó helyen jársz!

Nem vagy egyedül, mi is szenvedélyesen szeretjük kibontani a fóliázott dobozt, kinyomkodni az alkatrészeket, megcsodálni a grafikát és átélni, ahogy a játék hangulata magával ragad!

Üdv, Hihiux vagyok. Engedd meg, hogy tegeződjünk!

Úgy véljük, hogy a játékok világába ezzel a baráti és közvetlenebb hangnemmel sokkal könnyebb belemerülni. (Természetesen, ha magázódó levelet kapunk, tiszteletben tartjuk, és mi is így folytatjuk.)

Ha még nem vagy jártas a társasjátékok terén,

akkor még jobban örülünk, hogy itt vagy. Csapatunk segítségedre lesz, hogy elindulj, és a számodra legnagyobb élményt nyújtó társasjátékokkal ismerkedhess meg.

Most pedig hadd mutassam be Neked a lelkes Csapatot!

 

KARCAGI PÉTER

Péter már gyermekkorában is szeretett tervezni, fejleszteni. Mérnöki gondolkodása és a társasjátékok iránti vonzalma szinte egyenes utat jelölt ki számára, hogy megalapítsa saját cégét, mely társasjátékok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Célja megismertetni minél több emberrel azokat a játékokat, melyek valódi élményt nyújtanak és összehozzák az embereket.

ügyvezető tulajdonos, Cogitate Games Kft.

KARCAGI ENIKŐ

Enikő, a cég másik alapítója és stabil háttere. Szeret alkotni és rendet tartani a környezetében, ami a napi működést nagyban segíti. Ő intéz számos beszerzést és részt vesz rendezvények előkészítésében is. Péter feleségeként most elsősorban gyermekeik nevelgetése tölti ki maradék idejét.

ügyvezető tulajdonos, Cogitate Games Kft.

CSEPI BALÁZS

Balázs szenvedélye a fejlesztés, még pontosabban a társasjáték fejlesztés. Eleinte, mint mindenki, az élményért kezdett játszani, de hamar rájött, hogy ő képes megalkotni is a társasjátékokat. Kedveli az összetettebb (gamer) játékokat, de a gyors, pörgős és egyszerűbb játékokért valósággal rajong. Szüntelenül új ötletekkel áll elő, melyek családoknak és komolyabb játékosoknak is élményt nyújtanak.

társasjáték fejlesztő, Cogitate Games Kft.

CSOMOR ADRIENN

Mesterszakos közgazdász hallgató a Pannon Egyetemen (persze megkönnyebbülne, ha Hihiux a kezébe varázsolná a mester diplomát). A varázslót a kezdetektől segíti a weboldal üzemeltetésében, de azért néha meggyűlik a bajuk egymással. Jelenleg, egyik fő feladata a rendelések teljesítése és az ügyfélszolgálat. Kedvenc játéka az Imagine. Az utóbbi időben enyhe társasjáték függőség alakult ki nála és nem tűri, ha társai különböző “fekete varázslatokkal” nyernek ellene. Ha éppen nem társasozik, akkor Brúnó nevű kutyájával tölti szabadidejét vagy süteményeket süt.

mosolyvarázsló ügyfélszolgálatos, Cogitate Games Kft.

DOMOKOS ANNA

Balatonalmádiba jár gimnáziumba és folyamatosan keresi a kihívásokat, ezért is teljesít most egyszerre két tanévet. Persze neki ez sem elég, emellett szorgosan tevékenykedik Hihiux segítőjeként is. Sőt már belekóstolt a társasjátékok tervezésébe is. Aktuális kedvenc játéka a Scythe. Miután kilép a társasjátékok birodalmából, szívesen zongorázik, amit két cicája nem mindig enged. Vagy mi mást is csinálna… társasozik barátaival!

túlbuzgó varázslótanonc, Cogitate Games Kft.